CU DOUA FETE

  • YotaphoneCU DOUA FETE
  • Smartphone rusesc

Din piața în plină dezvoltare a telefoanelor inteligente, vrea de asemenea și Rusia o parte. YotaPhone ar trebui să sperie concurența. Telefonul rusesc rulează pe Android și va ajunge să coste în jur de 500 de euro. Dar atracția principală se află pe spatele acestuia.

A fost prezentat la Moscova primul smarphone al unui producător rus. Cea mai remarcabilă caracteristică a telefonului o reprezintă cel de al doilea ecran, alb-negru, pe spatele acestuia. Acest ecran are rolul de a rămâne lizibil chiar și atunci când telefonul este în standby. YotaPhone va veni cu sistemul de operare Google Android, va apărea în luna decembrie pe piața din Rusia și Germania, pentru un preț fix de 499 euro în magazin și ar trebui să facă concurență brandului Apple și liderului Samsung.

Ecranul touchscreen standard de pe partea din față a terminalului este o caracteristică tipică. Dar telefonul are de asemenea un al doilea ecran, optimizat pentru consum redus de energie, afișând doar imagini alb-negru. Conform producătorului Yota Devices acesta va avea rolul de a afișa diverse informații pentru utilizator, cum ar fi timpul, mesajele text, calendar și alte funcții în orice moment, fără ca întregul dispozitiv să fie pornit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 46