CU PISTOLUL’N CAP

4056-caine-cu-pistol-la-capNOU- POLITIA ROMPREST

                                    Cu ceva vreme in urma scriam despre abuzul edilului local de lucra cu un singur deratizator in oras(vezi mai jos articolul).

Ieri in obisnuitele vizite la companii am avut neplacuta surpriza sa constat ca respectiva firma prin reprezentantii sai, ATENTIE-INSOTITI DE POLITIE, contactau firmele in vedera incheierii de contracte.

Ceva ce nici de lumea lui MURFY nu e demn.De parca nu ar avea alta treaba,politia, platita de noi, merge cu o firma desemnata suspect, sa oblige companiile sa incheie contracte precum un executor judecatoresc.

Ar mai trebui un pistol in  capul  managerului ca sa semneze cu usurinta sa nu mai fie nevoie de termene asa cumapare in fotocopia documentului aberant emis de firma respectiva. Cititi si comentati va rog.

poza

——————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……..oare chiar asa de prosti sa fie….

Profesoara:

– Cine se crede prost sa se ridice in picioare…la care un elev s-a ridicat

Profesoara:

-Mai, tu chiar esti prost?

Elevul:

-Nu, dar mi-a fost mila sa va las doar pe d-voastra in picioare.

——————————————————————————————————————————————————————————-

ABUZUL PRIMARIEI

POSTED BY 

Deratizare-Dezinsectie-si-Dezinfectie_5417693_1283272250ABUZUL PRIMARIEI

Avocatul oradean, Lucian Buzlea  a declarat că este „ilegală forțarea asociațiilor de proprietari” și alti proprietari, de a incheia contracte de deratizare numai cu Romprest asemenea cu  RER Ecologic Service.De asemenea  Buzlea afirma  că există  o acțiune în instanță pe rolul Judecătoriei Oradea, la cererea mai multor firme de profil care reclamă că nu au fost lăsate să participe la licitația organizată de administrația locală în vederea concesionării serviciului de deratizare și dezinsecție.  Oradea devine astfel  caz unic în Europa în ceea ce privește un asemenea monopol.
Invocând poziția Asociației Române pentru Combaterea Vectorilor în Igiena Publică (membru asociat CEPA, for european în domeniu), precum și două Directive Europene, avocatul  a criticat modul în care, din nou, cetățenilor orădeni li se impune o asemenea stare de fapt. „Am înțeles că se încearcă deratizarea acestui oraș, să nu mai avem dăunători, gândaci și șobolani. Nicio problemă. Pe spațiile publice, pe domeniul privat al Primăriei ar fi cat decat  în regulă. Dar în momentul în care vii și impui și mai și spui că e singura firmă autorizată în domeniu…Nu este in regula” a sustinut avocatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 10 =