CULOARE DE SUCCES

 the-unauthorized-rules-of-how-to-dress-at-goldman-sachsCuloarea succesului

Pentru a avea success la un interviu este foarte important să te pregătești. De aceea vestimentația pe care o vei purta este un aspect foarte important. Când îți alegi ținuta și culorile, este bine să te gândești înainte cu cine te întâlnești, află ce fel de persoană este angajatorul, ce fel de cultură există în companie și mesajul pe care dorești să îl transmiți.

Alege atent culoarea deoarece oamenii în subconștient reacționează în diferite moduri la diverse culori. Culorile pot transmite multe, pot fi reprezentative pentru personalitatea ta sau starea ta de spirit. Combinația de roșu cu negru semnifică putere, fiind potrivite pentru un director sau reprezentant de vânzări. Dacă postul pentru care aplici este de asistent administrative, poate este mai bines să porți culori mai neutre, cum ar fi albastru sau maro.

Ai grijă la combinații. Dacă dorești să arăți profesionalism, combină un costum negru cu o cămașă sau bluză de culoare deschisă, sau poți purta un sacou colorat, dar atunci restul ținutei să fie mai serioasă (negru, gri). Poți adăuga pete de culoare ținutelor serioase cu ajutorul unei eșarfe colorate, poșete, etc.

Ține cont de persoanele cu care vei interacționa. Dacă aplici la un post la o bancă ar fi de recomandat o ținută mai conservatoare decât dacă aplici la Apple sau Google.  Important este ca ținuta ta, să se potrivească cu compania unde dorești să te angajezi, cu domeniul și postul pe care dorești să îl ocupi.

Poartă haine care îți sporesc încrederea în tine, atât cât să respecte sfaturile de mai sus și limita bunului simț.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 90