Cum gândesc oamenii de success

AAEAAQAAAAAAAAlJAAAAJGZmNzhjMDJiLWRhOWMtNDUxNS1iYjdlLTkyOGVjODQ3MWY2ZA

Oamenii de succes provin din toate categoriile de viață, dar toţi au un lucru în comun: unde alții văd bariere impenetrabile, ei văd provocări si obstacole pe care sa le depaseasca. Încrederea lor în fața greutăților este determinată de capacitatea lor de a da drumul negativitatii care retine atât de mulți oameni în a-şi urma ideile.

Obstacolele nu blochează calea, ele sunt calea!

Prea des atribuim creativitatea și gandirea “diferita” la caracteristicile naturale, înnăscute care aparțin doar norocoşilor. Adevărul este că putem studia modul in care oamenii de succes gandesc si putem include abordarea lor în repertoriul nostru.

 

Sunt încrezători. Oamenii de succes acționează cu încredere pe ideile lor, pentru că ei știu că o idee proasta nu este o reflectare a capacității lor; în schimb, ei o văd ca pe o oportunitate minunata de învățare.

Sunt calmi. Oamenii de succes sunt calmi, deoarece ei îşi monitorizează în mod constant emoțiile pentru a le intelege si utiliza apoi pentru a reactiona cu auto-control la situații dificile.

Sunt cinstiţi. Oamenii de success au încredere că onestitatea și integritatea, deși sunt dureroase la un moment dat, functioneaza întotdeauna pe termen lung. Ei știu că onestitatea permite stabilirea de conexiuni reale cu oameni și că minciuna întotdeauna se întoarce impotriva ta.

Sunt mereu in procesul de învățare. Oamenii de succes știu de multe ori mai mult decât altii, pentru că acestia în mod constant încearcă să învețe. Ei promit să crească în mod constant, și umple fiecare moment liber cu auto-educație. Ei nu fac acest lucru pentru că este “lucrul corect”; o fac pentru că reprezintă o pasiune pentru ei.

Se expun la o varietate de oameni. Nu există o alta modalitate mai ușoară de a învăța să gândesti în mod diferit decât a petrece timp cu cineva ale căror puncte slabe sau idei sunt radical diferite de ale tale.

Au o minte deschisă. Oamenii de succes recunosc faptul că fiecare perspectivă oferă o oportunitate de creștere. O modalitate foarte bună de a păstra o minte deschisă este de a încerca să culegi cel puțin un lucru interesant sau util de la fiecare conversație la care participi.

Sunt neînfricaţi. Frica nu este nimic mai mult decât o emoție persistentă alimentată de imaginația ta. Pericolul este cel real.

Transforma plictiseala in stare de bine. Fiecare loc de muncă implică un anumit grad de plictiseală. Pentru majoritatea oamenilor, plictiseala duce la muncă neglijenta, s-au grabită. Numai cei mai de succes găsesc modalități de a face plictiseala mai interesanta.

Viseaza, dar rămân realişti. Oamenii de succes ajung la lucruri aparent imposibile, dar fac acest lucru într-un mod care să fie folositor și realist.

https://www.linkedin.com/pulse/how-ridiculously-successful-people-think-differently-bradberry

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6