Cum sa depasesti momentele dificile din viata ta

Vei trece printr-un fel de luptă, la un moment dat în viața, și pentru a reuși, trebuie să lupti, chiar și în zilele în care simti ca nu mai ai forta. Cand motivatia dispare, auto-disciplina ar trebui să ramana.
Iată patru strategii pe care le poti folosi atunci când viața îți oferă lămâi.

1. Schimba-ți perspectiva.
Uneori, de tot ce ai nevoie pentru a ieși dintr-o situație dificilă este sa-ti schimbi perspectiva.
În loc sa te simti zbuciumat, gândește-te ca progresezi. Schimba-ti gandirea din: trebuie să fac acest lucru astăzi in voi obtine acest lucru astăzi. O miscare simpla poate face diferența în transformarea unei situații grele într-o oportunitate.
De obicei, atunci când te lupti în viață sau in afaceri, este pentru că lucrurile nu merg așa cum ai planificat, și pentru că nu au mers cum a fost planificat, te simți frustrat.
Este esențial să tii cont de faptul că nu tu esti in situația ta. Dacă nu poti controla situația in care te afli, poti controla modul în care reacționezi. O schimbare în perspectivă vine atunci când ești conștient că detii controlul emotiilor.

2. Concentreaza-te pe lucrurile care pot schimba situatia.
Să presupunem că nu doresti să-ți schimbi perspectiva; doresti să schimbi situația in care te afli. Lucrurile importante mai întâi: Analizează-ti viața si descopera de ce te framanti și cu ce te lupti.
O modalitate buna prin care sa afli este sa studiezi totul in detaliu si in timp. Studiile in timp sunt analiza unui anumit loc de muncă de către un lucrător calificat într-un efort de a găsi cea mai eficientă metodă. Acesta măsoară timpul necesar pentru un job sau o activitate care urmează să fie finalizată folosind cea mai bună metodă.

3.Invata sa accepti
De cele mai multe ori, atunci când te simți stresat, este pentru că ceva nu merge cum vrei tu, și pentru că nu se intampla acest lucru, refuzi să accepti. Aici, problema este ca ii acorzi mai multa importanta decât merită. Pastrand lucrurile toxice in viata ta poate fi foarte nesănătos. Cele mai multe lucruri în viață sunt irelevante; nu contează la fel de mult pe car crezi.
Trebuie sa te concentrezi pe lucrurile care se mișcă situatia. Dacă te concentrezi doar asupra lucrurilor importante, vei vedea mai multe progrese și vei fi mai puțin stresat in legatura cu lucrurile neimportante.

4. Actioneaza „ca si cum.“
Principiul „ca și cum“este utilizat acționând in modul în care doresti sa simti. Dacă doresti să fii încrezător, acționează ca si cum ai fi deja încrezător și vei descoperi că aceste calități vor deveni o parte din tine mai repede decât crezi.
Prin folosirea a cel puțin una dintre aceste strategii, vei obtine mai multă putere și mai mult control asupra vietii tale.

http://www.success.com/article/4-ways-to-make-the-hustle-feel-natural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 49