Cum să îi faci pe ceilalti sa se simtă importanţi?

makeothersfeelsignificant

E o mare diferență între a aprecia oamenii și a-i face sa se simta importanti. Desigur, doresti sa ii apreciezi pe alții. Dar mai mult decât atât, trebuie să îi face pe acei oameni importanți din viața ta sa simtă intr-adevăr importanti.

Succesul, atât personal cât și profesional, este greu de realizat fără alte persoane care sa-ti umple golurile şi sa te sustina. Rareori intalnim excepții.

Gândeşte-te la oamenii din viața ta. Cine a influentat cu adevarat cariera si familia ta? Ii faci tu pe acei oameni se simtă de neînlocuit? Te te lauzi cu ei, în prezența altora? Le-ai da credit pentru tot ceea ce fac pentru tine? Le soliciti opiniile cu privire la lucrurile importante pentru tine și pentru succesul firmei tale? Le spui cât de mult valoareaza sfatul lor? Esti interesat de lucrurile de care le pasă?

Noteaza in telefon numele oamenilor speciali din viata ta. Alaturi de numele lor, noteaza si ceea ce este mai important pentru ei . Intelgandu-le nevoile ii poti ajuta sa castige. Cand ii ajuti sa castige, le demonstrezi cat de importanti sunt pentru tine.

Ce faci pentru a face clientii tai sa se simta speciali si semnificativi? Poti sa ii transporti cu masina la intalniri, sa creezi o atmosferă de spa într-un salon exterior, unde oamenii se pot aduna în momentele de pauză, si unde le sunt oferite gustări și băuturi sănătoase.

Dar despre familia ta? Parcurgi mile suplimentare pentru a face soțul și copiii se simta importanti pentru tine? Ii asculti, le apreciezi ideile, ii complimentezi des si faci lucruri speciale pentru ei?

Creaza un album cu toatae fotografiile facute impreuna, astfel puteti depana amintiri impreuna, iar in acelasi timp ii vei face sa se simta importanti. De asemenea poti organiza o vacanta, prin care sa le arati recunostinta si cat de mult inseamna pentru tine.

http://www.success.com/article/how-to-make-others-feel-significant

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 15 =