Cum să începi dimineața corect

S-au scris multe despre puterea rutinei de dimineață in a oferi zilei un curs pozitiv, iar știința sprijină aceste afirmații. Cercetările efectuate de un biolog german au constatat că oamenii sunt cei mai proactivi și productivi dimineata, iar cercetările publicate de Asociația Americană de Psihologie au concluzionat că persoanele care sunt mai active la începutul zilei sunt mai puțin stresate, deprimate și anxioase.

Un apel la practicile de dimineață de la antreprenori și oameni de afaceri a dat naștere unor ritualuri fascinante și creative. Aceștia au inclus de obicei practici care abordează cinci părți ale expierenței enumerate aici. Cheia este sa identifici obiceiurile care ti se potrivesc.

1. Sportul.
“Timp de 10 minute in fiecare dimineata, fac 50 de flotari. Îmi curăță mintea și mă face instantaneu să simt că am făcut ceva productiv “, spune Jason Parks, expert în marketing digital. În fiecare dimineață, Emily Skye din Australia, experta in sanatate si frumusete, spune ca face in fiecare dimineata o plimbare pe plajă desculțăm, alaturi de prietenul ei.

2. Nutriția
Printre aceste practici se numără consumarea a minim un litru de apă pe zi, un mic dejun planificat, sănătos și satisfăcător.

3. Partea spirituala.
Antrenorul de viață Maria Salomão-Schmidt își petrece 20 de minute in fiecare zi practicand yoga, meditație și jurnalistică cu fiica ei de 13 ani. Este o practică care a început atunci când fiica ei a trecut printr-o perioada dificila, iar aceasta practica, spune ea, i-a adus armonie în familie. Alții se roagă sau citesc din textele sacre.

4.Partea emotionala.
“În fiecare dimineață, în ultimii 10 ani, scriu scrisori de iubire de două până la trei fraze pentru soția mea”, spune avocatul Craig Tractenberg. “Uneori sunt fraze de recunoștință și mulțumiri. Alteori de iubire. Le scriu pe un notepad când ea încă doarme. Compunerea notei este meditativă și adesea plină de umor. “

5. Mental și intelectual
“În prima mea oră a zilei, fac ceva ce-mi place – fie o oră de DJ în dormitor, ascultând podcastul meu motivațional preferat sau vizionând câteva desene animate vechi”, spune producătorul de muzică din Londra, Gareth Bishop.

http://www.success.com/article/how-to-start-your-mornings-right

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 7 = 21