Cum sa renunti la obiceiurile nesanatoase

 

howtobreakyourharmfulhabits 

  1. Inceteaza sa mai fii un lup singuratic.

Nu pot face asta singur. Nu voi face asta singur. Cineva care nu are un confident la locul de muncă este mai probabil să eșueze din cauza lipsei de responsabilitate. Dacă ai un obicei neproductiv care te face sa devii agitat, spune cuiva pe care te poti baza. Apoi raportează progresul tau mai des. Succesele mici multiple vor atrage în curând cele mari. Ai un confident la locul muncă? Ai un obicei la care vrei sa renunti? I-ai spus confidentului?

  1. Scapa de incapacitatea de a stabili priorități.

Știu ce este important pentru mine și voi rezolva prioritatea mea, chiar și atunci când nu pare momentul cel mai oportun. Dacă te lupti cu această problemă, vei deveni în curând copleșit de toate sarcinile de la locul de muncă. Încearca să realizezi sarcinile mai mari sau mai dificile de dimineața, atunci când te afli cu mintea odihita.

3.Opreste-te sa folosesti frica drept un prim factor de motivare.

Este destul de ușor să fii motivat de frică la locul de muncă, frica de performanțe slabe, teama de eșec, teama de a fi un străin social. Dar, frica te va paraliza. Remediul fricii este planificarea. Incepe prin a face o listă cu lucurile pe care le-ai realizat și păstreaz-o intr-un loc vizibil pentru a te incuraja. Cel mai bun mod de a finaliza cu succes un proiect important este sa il imparti pe fragmente.

  1. Nu mai amana lucrurile

Dacă tu crezi ca s-a putea sa ai un obicei neproductiv, dar nu esti sigur care este verifica evaluarile performantelor anterioare de la un alt locul de munca pentru a-ti da seama care au fost tiparele tale de atunci. Un prieten apropiat sau partenerul tau ar putea fi, de asemenea, conștienți de potențialele zone cu probleme.

  1. Găseste un echilibru între încredere și aroganță.

Încrederea te va împinge mai departe, dar aroganța te va ține de la atingerea obiectivelor. Gaseste un echilibru intre cele doua. Încrederea este uneori confundata cu aroganță. Există o linie fină între cele două, în ciuda faptului că acestea sunt de fapt total opuse. Depășirea acestei linii, sau dand aspectul de trecere, poate fi dăunătoare într-o varietate de situații profesionale și personale. Încrederea se bazează pe experiența și expertiza cu un sentiment de respect și umilință; aroganță este întemeiată pe nimic (este nejustificata, lipsita de fundament, de respect și umilință).

  1. Crede în tine.

Atâta timp cât rămâi pozitiv și ai incredere in tine, esti pe drumul cel bun. Gaseste o cale prin care sa consolidezi increderea in obiectivele tale.

http://www.success.com/article/how-to-break-your-harmful-habits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 9 =