Cum te poate imbogati răbdarea

Vă ajută să profitați din plin de ziua de azi, construind un viitor mai bun. Un om rabdator este întotdeauna mai bogat decât un om nerăbdător, chiar dacă omul rabdator are mai puțini bani.

Ce se poate intelege din aceasta afirmatie? Ei bine, bogățiile și sanatatea pot lua alte forme în afară de euro și cenți. În ce sens este mai bogat omul care are rabdare? Răspunsul este de fapt foarte simplu. Un om rabdator este întotdeauna mai bogat decât cel nerăbdător, deoarece omul rabdator își poate permite întotdeauna să aștepte.

Acest tip de persoana nu este niciodată disperata. Omul rabdator are timp liber, în timp ce persoana care se grăbește este mereu pe punctul de a se afla în faliment în ceea ce privește timpul.

În orice situație vă puteți gândi, nerăbdarea este o sursă de slăbiciune și teamă, în timp ce răbdarea reprezintă substanță și putere.

Și iată un alt motiv pentru care răbdarea îi oferă persoanei un avantaj incalculabil față de cei care nu o au: îi oferă o perspectivă mai profundă asupra lui și a altora, care este un semn al rafinamentului filozofic.

Dacă puteți privi doar pe termen scurt, dacă vă gândiți doar în ceea ce privește aici și acum, atunci sunteți blocați într-un singur loc. Nu poți judeca distanțele. Trăim într-o lume plină și bidimensională. Cu alte cuvinte, persoana nerăbdătoare nu are toate sentimentele de perspectivă.

Perspectiva vă permite să comparati planurile actuale împotriva lucrurilor care au avut deja loc și împotriva dorințelor și aspirațiilor voastrea pentru viitor. Răbdarea vă permite să vedeți imaginea de ansamblu. Vă ajută să profitați din plin de ziua de azi, construind un viitor mai bun.

Din acest motiv, este una dintre cele mai valoroase acțiuni ale tuturor, una pe care ar trebui să o depuneți pentru a obține toate eforturile. Plata va merita.

http://www.success.com/article/rohn-how-patience-makes-you-rich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 × 1 =