CURIER AMAZON

amazon

Propriul serviciu de livrare
Comerciantul online Amazon vrea să aducă și mai rapid pachetele către clienți. Prin urmare, grupul se implică în afaceri de logistică. În SUA a dat deja comanda pentru primele camioane proprii.

Lângă Candlestick Park din San Francisco se desfășoară activități majore. Motivul pentru acest lucru nu este vreun eveniment sportiv, ci cumpărături de zi cu zi de pe Internet. Lângă stadionul recent închis Amazon testează propria rețea de distribuție. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, iar camioanele verzi luminoase sunt aliniate unul lângă celălalt. Cu ajutorul acestora locuitorii orașului vor fi deserviți mai bine, pachetele ajungând la destinație mai rapid și mai convenabil.

Cu această imagine se pot obișnui locuitorii din San Francisco. Conform Wall Street Journal, retailerul online vrea să continue să construiască propria rețea de livrări în SUA. Astfel s-ar sări peste centrul de distribuție local, iar retailerul ar putea controla mai bine timpul în care coletele ajung la clienți. În plus față de San Francisco același sistem urmează să fie testat în Los Angeles și New York.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/online-haendler-amazon-testet-eigenen-lieferdienst-1.1944321

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 31