CURIER CU DRONE

  • ALeqM5hySfBq2SSLlNwVtFy1jE-NW1MtOQ Amazon vrea să livreze pachete folosind drone

Apaate de zbor fără pilot, pentru a livra bunurile comandate chiar în fața ușii clientului. Serviciul futuristic, a fost denumit „Prime-Air” de fondatorul Amazon Jeff Bezos. Cu toate acestea, [nc[ există anumite obstacole.

 

Jeff Bezos are din nou o idee. Iar atunci când Jeff Bezos are o idee, atunci sigur este vorba despre ceva pe scară largă, o viziune, care să prindă formă undeva în viitor. Spre exemplu acesta și-a construit pe terenul său din Texas un ceas uriaș care va arăta ora exactă timp de 10.000 de ani. El are planuri futuriste, dar nu irealiste. Ar vrea ca Amazon să livreze pachete folosind mini-drone.

 

Compania în prezent testează livrarea cu aparate de zbor fără pilot, după cum a spus Bezos duminică seara la un interviu pentru postul de televiziune CBS. Bezos dorește să fie utilizate drone cu opt elice în centrle logistice Amazon, care pot livra pachetul la ușa clientului în 30 de minute. Astfel, retailer-ul online dorește să reducă costurile cu livrarea pachetelor. Dronele Amazon ar putea livra colete cu o greutate de până la 2,3kg și ar putea acoperi o distanță de până la 16 km. Doar 14% dintre colete sunt mai grele de atât, spune Bezos. Astfel, grupul ar putea să își livreze singur pachetele. Grupul demonstrează acest plan într-un film în care o astfel de dronă preia o comandă direct de pe banda unui centru logistic și aterizează cu el în fața unei case.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 58