Cursa aeriana Oradea-Bucuresti de zece ori mai scumpa decat cea de la Cluj-Napoca-Munchen

wizz-air

Un bilet la cursa Tarom pe ruta Oradea-Bucuresti costa peste 1000 de lei, in flagranta contradictie cu tariful Companiei aeriane Wizz Air care, azi, lansează o nouă rută între Cluj-Napoca şi Munchen Memmingen, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână, la care preţul unui bilet porneste de la 109 lei.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj transmis, duminică, Wizz Air a anunţat această rută ca parte a programului de vară 2016.

”Compania aeriană Wizz Air lansează, luni 15.02.2016, o nouă rută între Cluj-Napoca şi Munchen, cu o frecvenţă de operare de două zboruri pe săptămână. Wizz Air a anunţat această rută ca parte a programului de vară 2016, încă din luna septembrie a anului trecut. Wizz Air va opera zborurile între Cluj-Napoca şi Memmingen, aeroportul regional din vestul oraşului München, în zilele de luni şi vineri. Tarifele încep de la 24.99 euro/ 109 lei”, se arată în documentul citat.

Wizz Air va adăuga cea de-a 5-a aeronavă la baza sa din Cluj-Napoca din luna iulie 2016, orarul de vară incluzând bilete de avion spre destinaţii precum Alicante, Billund, Doncaster/ Sheffield şi Berlin, toate începând în săptămânile următoare.

Managerul de comunicare al Wizz Air, Gabor Vasarhelyi, a anunţat într-un comunicat de presă că municipiul Cluj-Napoca rămâne una din bazele cele mai importante ale companiei şi conectează această regiune cu multe oraşe europene cheie.
Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri şi aeronave A321 cu 230 de locuri.

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj mai este legat de Munchen prin cursele aeriene operate de compania germană Lufthansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =