CURSE ORADEA-…

291937-09avioaneCURSE ORADEA…..

Oradea-Frankfurt, Oradea-Tel Aviv, Oradea-Milano, Oradea-Paris, Oradea-Madrid, Oradea-Munchen, Oradea-Stockholm, Oradea-Roma, Oradea-Amsterdam, Oradea-Istambul – acestea ar fi destinaţiile preferate de oamenii de afaceri din Bihor, pentru deplasarea pe calea aerului in afara frumoasei noastre patrii.

Ideea sondajului pleaca de la practica din toate tarile dezvoltate ca orice investitie in domeniul dezvoltarii aeroporturilor locale sa fie subventionata din bugetul local.

Vorbim aici de faptul ca avioanele ce vor ateriza sau decola de la /la Oradea vor trebui sa plateasca o taxa, cheltuiala ce o poate suporta bugetul  local un numar de ani alaturi de alte avantaje ce pot fi acordate chiar calatorilor sau institutiilor implicate in aceste deplasari.

In aceast scop, ca si oameni de afaceri care citim aceste randuri putem interveni cu sugestii noi care sa comtribuie semnificativ la stimularea organelor locale sa intervina in maniera mai sus mentionata.

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile

……………….fara aluzii la  accidente…..

La Urgente, medicul dicteaza asistentei: – Scrie – trauma craniana… – Dle doctor, nu va suparati, dar e trauma cranio-cerebrala… – Care dracu cerebrala, daca avea creier crezi ca venea la ziua de nastere a sotiei cu amanta???!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 56