Curtea de la Frankfurt interzice Uber la nivel național

imago-st-090216400046-62281642

Curtea de la Frankfurt interzice Uber la nivel național
Șoferii de taxi din Germania au avut succes în instanță în fața concurenței nedorite din partea Uber: Un tribunal din Frankfurt interzice la nivel național furnizorul controversat al aplicației de partajare transport. Uber anunță intenția de a se apăra în fața deciziei.

Serviciul auto Uber nu mai are dreptul de a-și oferi serviciile în Germania. Interdicția se aplică la nivel național. Judecătoria din Frankfurt am main a adoptat un ordin corespunzător cu titlu urgent. Fără un permis oficial de a transporta pasageri cu aplicarea Legii Transporturilor, compania nu va mai putea transporta pasageri prin intermediul aplicației sale Uber sau UberPop, după cum a dispus instanța. În caz de încălcare, compania este amenințată de plata unei amenzi în valoare de 250.000 de euro sau detenție pentru conducerea companiei.

Uber a anunțat deja că intenționează să lupte împotriva interdicției de la nivel național. Decizia va fi atacată și își vor apăra drepturile la maxim și în mod viguros, declară Uber. Progresul și inovația nu ar trebui să fie contracarate. Există un motiv pentru care Germania este una dintre piețele unde Uber crește cel mai rapid, iar în caz particular, cei de la Frankfurt iubesc serviciile de top ale Uber.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Gericht-verbietet-Uber-bundesweit-article13529976.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =