Curtile a patru scoli din Oradea vor fi asfaltate in primavară

Primaria Oradea, prin Directia Patrimoniului Imobiliar, anunta ca in aceasta primavara vor fi asfaltate curtile interioare a patru institutii scolare din miunicipiul Oradea, Colegiul Național Iosif Vulcan, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Școala Gimnazială Ion Bogdan și Szacsvay Imre de pe strada M. Eminescu.

Prin lucrari se propune modernizarea și asfaltarea curții interioare, asfaltarea trotuarelor, executarea canalizării pluviale pentru întreaga suprafață a curții interioare, montarea căminelor de vizitare care vor fi racordate la rețeaua existentă, precum și montarea rigolelor și a bordurilor prefabricate.

Conform municipalitatii, toate cele patru propuneri au o durată de realizare a investiției de 60 zile lucrătoare, valoarea estimată a lucrărilor fiind: pentru Colegiul Național Iosif Vulcan de 137.496,54 lei fără TVA, pentru Liceul Teoretic Lucian Blaga de 116.082,62 lei fără TVA, pentru Școala Gimnazială Ioan Bogdan de 73.665,84 lei fără TVA, iar pentru Școala Szacsvay Imre de 59.884,03 lei fără TVA.

Urmeaza ca in data de 23 februarie, Direcţia Patrimoniu Imobiliar sa propuna spre aprobare consilierilor locali indicatorii tehnico-economici în vederea realizării acestor investiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =