Curvism politic cu datu’ la’ntors, pe drumul Oradea-Beius

Snapshot 2014-09-14 12-53-43

Neamtul are o vorba-ce iti alegi aia ai-cam asa si la noi.
Poporul ce a ales, asta avem, nu ca opozantii ar fi mai buni. Cineva imi spunea ca politica facuta de destepti e stiinta, dar facuta de prosti, e curva. Si iata cum prostia politicienilor actuali adica ”ideea geniala” de a exploata prostimea, transforma in curvism o serie de decizii care mai de care hazlii. Un domn sudist pe nume Dragnea in vizita de joi/vineri la Oradea a avut trei initiative guralive ca nu-i asa, la noi faptele is vorbe pe gura, pe care daca le acceptam ar trebui sa le si admiram.
Figura cu inmInarea cheilor unor autobuze scolare la diversi primari in mod festiv pe bani publici, si atutobuzele si festivitatea, manevra adica, e unica in Europa prin ridicol dar mai ales ca acest domn a si subliniat autenticitatea si unicitatea gestului in UE.

Dupa acest prim gest de tot rasul, mai vine unul prin care ironizeaza intr-un limbaj miticesc solicitarea primarului oradean ca plati nefacute de sase ani sa fie totusi efectuate prin bunavointa mariei sale dragnea.

Dar cireasa de pe tort e a treia figura, decizia dlui Dragnea pesedist ca sa amine eforturile terminarii drumului ”terminat fixic” de gauri, dintre Oradea si Beius cand doar cu cateva luni in urma poza linga presedintele liberal al CJ BIHOR de mare rezolvitor al drumului sus amintit. “Guvernul nu se poate substitui Companiei de Drumuri, să chemăm noi firma privată şi să căutăm noi soluţii juridice şi tehnice, în schimb pot să spun că s-a dat un termen final, ca să nu spun ultimatum, Companiei de Drumuri. Dacă miercuri nu se încheie discuţiile, şi juridice, şi tehnice, atunci vom continua discuţiile la Companie cu altcineva, Soluţia este cea pe care CNADNR a evitat-o, şi anume să rezilieze contractul cu firma de construcţii CCCF Timişoara şi declanşarea unei noi licitaţii pentru angajarea altei firme, ceea ce ar putea dura “opt – nouă luni”, a spus Dragnea,

Si toate acetaea de ce??? Ati ghicit nu mai sunt in aceeasi barca si vin si  alegerile iar oamenii trebuie sa vada ca daca nu fac ei, puterea, ceilalti sunt pe nicaieri, ei bine acesta e cel mai adevarat curvism politc, sa te intorci dupa cum bate curentul politic.

Avem noroc totusi ca bazinul electoral ardelenesc nu prea crede in mojiciiile si manevrele de acest gen.

————————————————————————————————————————————————-

regular_smile……uneori te si intrebi cum poate spune lucruri de genul celor de mai sus….

Maria catre Ion:

”Lasa ca stiu eu ca ma inseli cu unguroaica aia din Szekesfehervar!”

Ion:

”Cum poti sa spui asa ceva?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1