Cutremurator! Statul Norvegian smulge din bratele mamei un copil de cateva luni! Vezi video

10995498_10153328710982295_6037737610687023905_n 

Serviciile sociale BARNEVERNET din Norvegia sunt responsabile, conform statisticilor, de luarea a nu mai puțin 10.000 de copii pe an din sânul propriilor familii.

Acest lucru se face fără o investigație serioasă și fără proces. Copiii sunt duși apoi în locații necunoscute, părinții sau oricare alt membru al familiei nemaiavând acces vreodată la ei, nici măcar pentru o vizită!!!

Cum ar putea fi vorba de interesul copiiilor în astfel de situații când măsurile care se iau pe baza unor motive absolut discutabile în multe cazuri sunt atât de drastice? Cum să îndepărtezi copilul de întreaga familie pentru totdeauna? Asta este, în opinia mea, răpire legalizată.

Pentru a vedea care este dramatismul intervenției agenților Barnevernet în casa unor norvegieni, vizionați acest clip. Ana, o fetiță de sub un an i-a fost luată familiei pentru totdeauna! Cine sunt cei care se joacă dea Dumnezeu cu viața oamenilor.

In cazul sotilor Bodnariu statul norvegian a declanșat procedurile de adopție a copiilor familiei Ruth şi Marius Bodnariu. Actiuni de sustinere a familiei Bodnariu in mai multe orase de pe glob!

One thought on “Cutremurator! Statul Norvegian smulge din bratele mamei un copil de cateva luni! Vezi video

  1. Pingback: Paradisul Norvegiei-iadul copiilor! STATUL, noul Dumnezeu al Norvegiei | scurt si la obiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 73