CUV. SIMILAR

11473380CUVANTUL SIMILAR

” În Piata Rogerius, odata cu inceperea lucrarilor de modernizare,rămân fără magazine doi comercianţi şi sunt demontate 25 de mese, ocupate acum de fierari, vânzători de produse de bazar şi de legume şi fructe. Am pornit de aici pentru că deranjează mai puţină lume. Comercianţilor din această primă zonă li se va găsi loc în incinta pieţii. Un cort de 1. 200 de metri pătraţi, în care să se mute comercianţii, va fi montat în parcarea spitalului, când şantierul pieţei va ajunge în a doua etapă.”, a spus Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public SA.

Lucrarea va fi executată de Trustul de Instalaţii, Montaj şi Construcții, pe scurt TIM, din Cluj care intrebat de experienţa firmei în executarea de acoperişuri verzi, înierbate, managerul companiei Mihai Mândruţiu a menţionat renaturarea şi ecologizarea de mine.

Caietul de sarcini pentru alegerea constructorului a fost trecut ca şi condiţie „experienţa identică” în domeniu. Întrebat despre lucrări similare anterioare, managerul Mihai Mândruţiu a putut vorbit de  „lucrări similare”cum sunt  închiderea de mine pe 16 hectare, împăduriri, ecologizări sau amenajări de sere, amenajarea salinei de la Turda.De asemenea aprecizat ceva foarte interesant si de gandit pentru constructori:”Sistemul naţional de licitaţii nu permite pretenţii de genul „experienţă identică” ci doar „similară” în caietele de sarcini, a lămurit Andrica dar dvs ce credeti-chiar asa?

——————————————————————————————————————————————————————————–regular_smile…..o nota pentru Andrica?………

– O astfel de nota merita o bataie buna! zice lui Bula tata-su. La care Bula: -Stiu eu, tata, unde locuieste profesorul. Mergem acuma?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 56