Dacă OLGUȚA ar fi antreprenor, s-ar mai da HUTZA HUTZA cu salarii dublate, vouchere, mese duble ?

Prostimea adora sa fie prostita. O alta nazbâtie pesdistă, luminițe de PAȘTI. Promisiuni care curg în valuri de câteva săptămâni. Sporuri, doua mese, salarii duble, voucher de vacanță,  noul MOȘ CRĂCIUN. Și ca oameni cu mintea la cap, bătută de ciocanele puterii în ultima vreme, ne întrebăm, de unde?

Promițând și apoi revenind, adică HUȚA HUȚA,  OLGUȚA. a creat o noua funcție, ministrul muncii-patron care ba taie, ba spanzura (pardon promite) orice. Stau si ma intreb, de fapt nu stau ci ma tot intreb chiar atat de mare sa fie amețeala functiei la stat, in general si la guvern in special.

Tupeul asortat cu aroganța sunt ingredientele borsului stricat pe care ni-l tot serveste Olgutza pe toate orificiile, scuze, canale tv, radio. online, de cateva zile.

Încep sa banuiesc faptul ca modul de adresare si promisiuni ale Olguței,  care azi face hutza si maine hutza inapoi cu orice fel de idiotenie sociala ca sa își țină aproape electoratul. Dar madam Olgutza uită ceva fundamental, alegerile  s-au terminat, nu mai e ca atunci cand se adresa electoratului ei obișnuit cu promisiuni care nu se implinesc dar dau bine la imagine si emotie rurala a omului simplu.

Doamna Olguța acum va adresati intregului popor si orice scoateti pe gaura bucală a căpsorului cu doi neuroni obosiți,  deci tot ce scoateti pe guriță vă este tocat mărunt, mărunt nu cu masina ci cu cuțite fine, ale celor care trudesc zi de zi pentru un leu profit și pentru care mai dă impozit la bugetarii doamnei ministru.

Dar daca tot ești atat de entuziasmata si uda la eliberarea de promisiuni de dublare a salariilor, ia așezați-vă în scaunul celui care nu împarte banii altora, al celui care face banii și nu-i primește, stimată doamnă ministru al muncii care promovează lenea.

Un mic exercitiu: fiti propriul dvs. patron, ati mai arunca cu promisiuni in stânga si in dreapta (nu cea politica)….si apoi să dați retardări.

Opriți-vă nu va mai balansati dna OLGUȚA HUȚA HUȚA, nici domnia ta și nici noi nu mai amețim de atâtea promisiuni nude (goale, fără acoperire financiară, nu vestimentară).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =