Daca veti calatori cu Ryanair, pregatiti-va valuta pentru plata unei bauturi pe timpul zborului

2fbca06600000578-3381937-image-a-18_1451745743970
Compania aeriana low-cost Ryanair precizează că, în prezent, nu acceptă plăți în lei pentru produsele achiziționate la bordul aeronavelor, dar urmărește îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului.

‘Ne cerem scuze pentru incoveniențele cauzate, dar, în prezent, nu acceptam plăți în moneda naționala Leu (RON) pentru produsele achiziționate la bord.

În continuare urmărim îmbunătățirea fiecărui aspect al business-ului nostru pentru o mai bună experiență de zbor a clienților”, afirmă reprezentanții companiei într-un comunicat.

Aceste precizări vin după ce purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, vineri, că premierul Dacian Cioloș a cerut o poziție din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), după ce, aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare.

“Urmare a imposibilității de a achita produse în moneda națională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziție de la ANPC și o analiză a legislației de la mai multe ministere cu atribuții în domeniu”, a precizat  Liviu Iolu.

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low-cost cu care Dacian Cioloș s-a deplasat joi pe ruta București-Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − = 10