Dacia Logan MCV în haine de off-road

Producătorul auto român, Dacia, oferă modelul său Logan MCV într-o versiune mai înaltă a gamei Stepway. Dar modificările aduse arată ca un facelift care pot să facă din Dacia o mașină pentru un stil de viață practic – o mașină estate pentru buget mic.

SUV-urile și automobilele mici și compacte cu capabilități de off-road sunt apreciate pe piața germană. Dar modelele estate ale multor producători dau greș în situații de off-road fiind în fapt automobile de stradă îmbrăcate în ambalaje de plastic și fără capabilități reale. Mercedes, Audi sau Volvo și-au învățat lecțiile, acum vine și Dacia din urmă. Românii oferă Loganul MCV într-o variantă Stepway cu gardă la sol mai mare. Automobilul va fi oferit în curând ca și model special de sărbătoare, cu facilități extinse și elemente speciale de design.

Loganul MCV, model mai degrabă neîmpodobit este oferit în varianta Stepway cu două culori diferite, la alegere, pentru masca frontală, praguri laterale negre și un scut de protecție pentru componentele din partea inferioară a mașinii. Ridicarea gărzii la sol cu 4,6 centimetri subliniază capabilitățile de off-road ale mașinii, dar cu toate acestea nu oferă tracțiune integrală. Modelul va mai beneficia de o grilă frontală modificată, precum și un nou sistem de iluminare, pe bază de LED-uri.

În partea din spate cei de la Dacia montează un spoiler nou și stopuri pe bază de LED în formă de pătrate. Stepway va sosi la dealeri într-o versiune deosebită, numită “Celebration”. Acest lucru înseamnă că va prezenta accente portocalii suplimentare în habitaclu și cel mai ridicat nivel de echipare disponibil pe MCV. În afară de vopseaua metalizată care costă 470 de euro și camera pentru marșalier de 150 de euro, nu există alte dotări opționale pentru Stepway. Instalație de climatizare, navigație, geamuri electrice și alte caracteristici moderne sunt incluse ca standard în producția de serie.

http://www.n-tv.de/auto/Dacia-Logan-MCV-im-Offroad-Kleid-article19843464.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 20