Daimler, angajații si eliberarea emotionala

48390083

Daimler își ajută angajații
Angajații producătorului auto Daimler din Germania pot alege opțiunea de a le fi șterse automat e-mailurile intrate atunci când se duc în concediu. Angajatul are dreptul de a se relaxa în vacanță și nu să citească e-mailuri de afaceri, spune Directorul de Resurse Umane al Daimler, Wilfried Porth. Și după sărbători să nu se trezească cu congestii în căsuța de E-mail, astfel că angajații le pot șsterge. Porth descrie acest lucru ca o eliberare emoțională.

De azi încolo cei aproximativ 100.000 de angajați ai Daimler din Germania ce dețin un cont privat de E-mail au dreptul la ștergerea automată a e-mailurilor ce vin de la birou, după cum chiar Daimler a raportat. Expeditorul unui e-mail șters va primi o notificare privind prezența destinatarului în vacanță.

Rămîne la latitudinea fiecărui angajat dacă să folosească asistentul. În ultimul an au existat în anumite domenii o fază de pilot a programului. Experiențelke au fost pozitive pentru anagajați, clienți sau furnizori, după cum se arată în răspunsul reprezentanților.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-hilft-seinen-Mitarbeitern-article13415201.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 36