Daimler anunță o ofensivă a SUV-urilor

3n3f2603

Daimler anunță o ofensivă a SUV-urilor

Anul 2015 a fost de mare succes pentru Daimler. Potrivit CEO-ului Zetsche, concernul membru al DAX vrea să aducă opt noi modele pe piață. O atenție deosebită este acordată de cei de la Suttgart asupra SUV-urilor.

Am intrat în noul an de nici două săptămâni, dar Dieter Zetsche este deja foarte încrezător că anul 2015 va fi un an foarte bun, spune șeful Daimler la scurt timp după startul salonului auto de la Detroit. Potrivit managerului, subsidiara Mercedes Benz va lansa în acest an opt noi modele pe lângă varianta hibrid a limuzinei C-Klasse. Iar o atenția importantă din partea celor de la Stuttgart vor primi SUV-urile.

Iar momentul este acum mai mult decât potrivit. Piața pentru SUV-uri este din ce în ce mai puternică. Analiștii estimează că segmentul SUV-urilor din Statele Unite va crește anul acesta și în următorii ani de două ori mai rapid decât media globală.

Prin urmare, CEO-ul a declarat că obiectivele stabilite sunt unele ambițioase. Anul 2015 va fi anul SUV-urilor, patru modele noi vor fi lansate pe segment.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-kuendigt-SUV-Offensive-an-article14300771.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 16