Daimler are succes în China

a92c13d09bb4b8731187d8dcd7ae4726Daimler nu prea simte efectele pieței chineze aflate în criză. Din contră, cei de la Stuttgart au înregistrat în luna ianuarie rezultate foarte bune în vânzări. Un expert auto se arată surprins de cifre.

Daimler a vândut în China mai multe mașini ca niciodată, în ciuda răcirii pieței auto de acolo. Cu fix 42.700 de automobile, marca germană a vândut în ianuarie cu 52% mai multe mașini către clienți decât a făcut-o în urmă cu un an.

Republica Populară este între timp cea mai mare piață unică de desfacere pentru automobilele personale Daimler. Acolo, concernul de la Suttgart a fost multă vreme în urma concurenților de la BMW sau Audi, dar mulțumită noilor modele a reușit să recupereze în ultimii doi ani. Dar distanța față de concurență este încă mare.

În China au fost cerute în special modelele SUV GLK și GLA, precum și clasa S și clasa C. Cât timp poate Daimler să păstreze creșterea procentuală mare în Republica Populară, asta nu se poate ști, sunt de părere experții.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-braust-in-China-davon-article16933876.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =