Daimler pregătește perioada post-Zetsche

a8f37c366126d9b7e0921d1619611d5d

La Daimler totul merge bine în prezent. Anul trecut producătorul auto din Stuttgart a încheiat cu un profit record. Și astfel nu mai există nici un motiv pentru a înlocui din nou omul de la conducere. Se mai poate vorbi mult despre un înlocuitor.

Producătorul auto Daimler și-a confirmat, potrivit așteptărilor, directorul executiv. Consiliul de Supraveghere a prelungit contractul cu Dieter Zetsche cu alți trei ani până la finalul anului 2019. În același timp compania a discutat însă și despre urmașul CEO-ului ve va avea la acea vreme 65 de ani. Daimler are mai mult succes ca niciodată, este de părere șeful Consiliului de Supraveghere, Manfred Bischoff. Acest lucru ne arată că Zetsche urmărește strategia potrivită iar angajații pot fi inspirați să realizeze obiective ambițioase.

Deja de anul trecut din aprilie Consiliul de Supraveghere a convenit ca Zetsche, în vârstă de 62 de ani, să conducă în continuare compania, după 10 ani la vârful concernului. Producătorul de automobile premium este de trei ani pe val mulțumită reînoirii paletei de produse și a obținut în anul 2015 un profit record după taxe de 8,9 miliarde de euro.

Zetsche este de la începutul anului 2006 la vârful concernului Daimler. Anterior el a fost fix șapte ani membru al conducerii concernului auto. S-a speculat mult pe această temă, că Zetsche se va muta la vârful Consiliului după pensionare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-bereitet-die-Zeit-nach-Zetsche-vor-article17012396.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 6