Daimler reduce prețurile în China

b

Daimler reduce prețurile în China
Piața auto din China este în creștere, dar profită nu numai producătorii interni. Guvernul încearcă acum să contracareze acest lucru. Iar taxa mascată de protecție a mediului este în curs de investigare. Producătorii germani răspund deja.

Daimler reduce prețurile pentru piese de schimb în mod clar în China. Compania membră DAX a anunțat că prețurile pentru piese pentru marca Mercedes-Benz vor fi reduse cu circa 15% în medie. Mai mult de 10.000 de piese de schimb sunt afecate de măsură, care va fi pusă în aplicare de la 1 septembrie. Pentru unele produse precum parbrizele, reducerile de preț vor fi semnificativ mai mari, de până la 29%.

Daimler reacționează astfel pentru că și alți producători de automobile au fost luați în vizor de autoritățile chineze, care urmăresc acuzații de supraevaluare. Anterior rivalul Audi a anunțat planurile de a reduce prețurile în China cu până la 38%. De asemenea, Jaguar Land Rover ce aparține de Tata Motors a luat atitudine și a redus prețurile la trei modele diferite.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-senkt-in-China-die-Preise-article13360331.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 48