Daimler se misca tare bine

die-neue-s-klasse-von-mercedes-kommt-bei-den-kunden-gut-anDaimler se mișcă bine
La producătorul auto Daimler totul se pare că funcționează fără probleme. Grupul surprinde prin indicii operativi. Iar în lunile următoare ar trebui să se vadă alte îmbunătățiri.

Se pare că revigorarea efectuată de producătorul de automobile Daimler se reflectă tot mai mult în cifre. În ultimul trimestru, șvabii au crescut chiar mai mult în vânzări, venituri și câștiguri din operațiuni în curs de desfășurare. În a doua jumătate se preconizează că acestea vor continua să urce, anunță directorul financiar Bodo Uebber.

CEO-ul Dieter Zetsche a declarat că strategia lor dă roade, iar compania crește în mod profitabil. Pentru al doilea trimestru compania se arată mulțumită de rezultat și vor continua să lucreze în mod constant la îmbunătățirile structurale.

Vânzările între aprilie și sfârșitul lunii iunie au crescut cu șase procente, la 31,5 miliarde de euro, conform anunțului companiei. Ajustate în fața cursului de schimb, creșterea de peste an se ridică chiar la 11%. De asemenea, un rol important l-a jucat reevaluarea acțiunilor deținute de Daimler în cadrul companiei americane Tesla, de unde s-a obținut un spor de valoare de 650 de milioane de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-kommt-in-Fahrt-article13277401.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =