Daimler speră la creșterea vânzărilor

Das-Fernbus-Geschaeft-boomt-das-freut-auch-den-Leiter-der-Bus-Sparte-von-Daimler-Hartmut-Schick

Afacerile cu transportul în autocare pe distanțe lungi este în plină expansiune. Din dorința clienților de a călători mai degrabă pe șosele profită și constructorul auto Daimler. Compania estimează în Europa occidentală o creștere a vânzărilor.

Constructorul auto Daimler își pune speranțele în creșterea vânzărilor datorită creșterii pieței autohtone de călătorii pe distanțe lungi cu autobuzul. Compania estimează o creștere a vânzărilor la nivelul anului precedent pentru afacerile de la nivel mondial, iar în vestul Europei se așteaptă la o creștere ușoară.

Piața de transport pe distanțe lungi are un rol important acolo, spune șeful diviziei de autobuze de la Daimler, Hartmut Schick. Potrivit acestuia, creșterea este susținută de o cerere importantă în cazul autocarelor, iar suplimentar, autocarele stimulează și ele cererea. Doar în Germania se vând în fiecare an cu 250-300 de autobuze mai mult, iar pentru întrega Europă de Vest este estimată o creștere a vânzărilor cu 1400 de unități.

Autobuzele pentru traficul urban nu profită de acest trend ascendent. Harmut Schick estimează un ușor declin în această divizie. Divizia de autobuze de la Daimler a vândut anul trecut 30% din totalul producției sale în Europa de vest.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-hofft-auf-Umsatzwachstum-article17171741.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4