DAIMLER AGAIN

  • mercedes_glaDaimler, o nouă fabrică

La Daimler lucrurile se desfășoară așa cum trebuie. Întâi de toate grupul a surprins cu cifre puternice pentru 2013. Apoi producătorul premium a început să se lupte pentru o creștere dinamică pe piața din China. Ofensiva modelelor dă roade.

 

Mașinile compacte de la Daimler sunt atât de bine primite de către clienți încât producătorul auto plănuiește o nouă unitate de producție. Șeful Daimler, Dieter Zetsche, a declarat pe marginea unei prezentări ce a avut loc la Granada, Spania, că se gândesc să deschidă o unitate suplimentară, de capacitate crescută. Acolo șvabii și-au prezentat primul SUV compact, clasa GLA, care va ajunge pe piață în luna martie.

 

Până în prezent compactele de la Daimler au fost în principal produse la Rastatt și în Kecskemet, Ungaria. În plus, aceștia au acordat un contract de producție unei companii finlandeze pentru modelul A-Class. Pentru a putea produce mai multe modele, compania intenționează să construiască o unitate suplimentară în China și Brazilia, în plus față de cele deja planificate, conform declarațiilor lui Zetsche.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Daimler-plant-neues-Werk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5