DAUNE PE NET

  • 2014-03-24T232905Z-1810861735-GM1EA3P0KJB01-RTRMADP-3-MEGA-TRS-LISTINGHollywood și Kim Dotcom

Industria de film lansează un nou atac în direcția lui Kim Dotcom. Mai multe studiouri de la Hollywood au intentat un proces împotriva controversatului antreprenor de pe Internet. Răspunsul a venit prin intermediul Twitter.

 

Șase mari studiouri de la Hollywood au dat în judecată pentru daune pe controversatul antreprenor online Kim Dotcom, coproprietar al serviciului de stocare online, Megaupload. Twentieth Century Fox,  Disney, Paramount, Universal, Columbia și Warner Bros au acuzat încălcarea masivă a drepturilor de autor de către Megaupload și Dotcom, după cum a anuțat asociația industriei americane, MPAA. Procesul civil a fost depus luni la tribunalul federal din Virginia. Împotriva rezidentului Noii Zeelande se execută deja în prezent în SUA un caz penal. Antreprenorul născut în Germania sub numele de Kim Schmitz se apără în prezent împotriva unei extrădări.

 

Megaupload a oferit utilizatorilor săi posibilitatea de a stoca date pe Internet și de a le împărți cu alții de acolo. Acest lucru nu este ilagl în sine. Cu toate acesta, paltforma a fost folosită în mod special pentru a răspândi muzică, filme și software piratat. Până la închiderea sa de către autoritățile americane în 2012 Megaupload cauzase peste jumătate de miliard de euro prejudicii titularilor de drepturi din Statele Unite ale Americii, consideră prim-procurorul MPAA, Steven Fabrizio. Ca urmare a tranzacțiilor ilegale, site-ul a rulat peste 175 de milioane de dolari profituri.

 

http://www.n-tv.de/panorama/Hollywood-verklagt-Kim-Dotcom-article12622701.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 57