David Cameron spune că Europa trebuie să lucreze pentru a ține refugiații sirieni departe

david-cameron-welcomes-francois-hollande-1

David Cameron spune că Europa trebuie să lucreze pentru a ține refugiații sirieni departe

David Cameron a declarat că Marea Britanie și partenerii săi europeni trebuie să lucreze mai mult pentru a ține refugiații sirieni departe de continent și să depună mai mult efort pentru a repatria imigranții care nu au pretenții reale de azil.

Prim-Ministrul a facut aceste remarci în timpul întâlnirii cu președintele francez Francois Hollande înainte de o reuniune a Consiliului European cu privire la criza imigranților. Cei doi au convenit de asemenea că: “țările UE ar trebui să facă mai mult pentru a trimite imigranţii care nu au o cerere reală de azil în țările lor de origine.”

Potrivit cifrelor de la Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați, Marea Britanie a primit 7,196 de cereri de azil din Siria, începând cu aprilie 2011. Franța a primit 6895. Pe de altă parte Liban, Iordania și Turcia, țările învecinate cu Siria, care au suportat greul crizei refugiaților conflictului au primit 3,681,827 refugiați.

Home Office a refuzat sa comenteze cu privire la numărul de refugiați sirieni care au sosit recent în Marea Britanie sau când urmează a fi restabilit.

http://www.ibtimes.co.uk/migrant-crisis-david-cameron-says-europe-must-work-keep-syrian-refugees-away-1520894

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 45