De ce ai nevoie de oameni în viața ta, care sa te ajute sa fii mai bun

Prietenii și familia ta sunt oamenii care te înconjoară. În timp ce nu ne putem alege familia, ne putem alege prietenii și prietenii pe care îi dorim mai apropiati, prieteni ai căror putere și pozitivitate ne pot ajuta să ne amplificăm propria noastră viata.

Un prieten aspirant este cineva care te influențează in deciziile de a-ti îmbunătăți viața. Acesta este un prieten sănătos care oferă energie și inspirație.

Ai prieteni de genul asta? Dacă te gandesti im acest moment la prietenii pe care ii ai, probabil ai pe cineva pe care te poti baza și altii care se pot baza pe tine.

Sunt sentimentele reciproce sau există unele prietenii unilaterale? Este important să aveți un echilibru în prieteniile voastre și să simțiți că învățați unii de la altii.

Rețineți că banii nu ar trebui să fie factori. Nu te apropia de cineva doar ca are mai multi bani decat tine. În schimb,cauta persoane pe care sa te poti baza si care sunt mereu acolo cand ai nevoie de ele.

Prietenii ar trebui să vadă potențialul tău și să te ridice, să nu fie competitivi. Oamenii sunt mult mai mult decât conturile lor bancare și pentru a trăi o viață buna trebuie să vă concentrați mai întâi pe calitățile personajelor.

http://www.success.com/blog/why-you-need-people-in-your-life-who-push-you-to-be-your-best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 51