De ce Beats by Dre sunt atât de scumpe

26717197

De ce Beats by Dre sunt atât de scumpe
Ele sunt considerate a fi destinate cunoscătorilor de muzică hip-hop, dar mulți vor face fața dreaptă când le vor așeza pe urechi. Acestea sunt semnificativ mai scumpe decât produse similare de pe piață. Un blogger de tehnologie explică de ce acesta vinde încă atât de bine.

Primesc calificative negative sau doar satisfăcătoare în testele de funcționalitate sau anduranță și cu toate acestea, ele se bucură încă de o mare popularitate. Beats Electronics sunt estimate a fi generat până acum vânzări în valoare de jumătate de miliard de dolari. Brandul este de asemenea cunoscut pentru unul din cei doi fondatori, veteranul muzicii rap Dr.Dre. Recent, Apple, cărui produse sunt considerate de asemenea a fi deosebit de la modă, a anunțat preluarea spectaculoasă a brandului.

Dar cum se potrivește acest lucru? Sunt moderat bune, dar totuși foarte populare? Acest mister al artei îl tulbură și pe bloggerul american de artă video, Marques Brownlee. Iar el nu e oricine. Brownlee a fost deja înnobilat de fostul director de top al Google Vic Gundotra ca cel mai bun critic de artă de pe planetă.

Brownlee a încercat să explice motivul pentru care aceste căști au succes atât de mare și a ajuns la concluzia că dispozitivul are un sunet de gunoi și sunt mult prea scumpe. Pentru inspecție el a folosit modelul Beats Studio 2.0 și a declarat că marja dintre costul de producție și prețul de vânzare este enormă și nejustficată.
http://www.n-tv.de/wirtschaft/Warum-Beats-by-Dre-so-teuer-sind-article13546881.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 55