DE CE TU?

zweifel-vertrauen-katzeDe ce te-am angaja pe tine?

 Deja ştim cum merg interviurile. Te întreabă care îţi sunt punctele forte, punctele slabe, care este experienţa ta de muncă şi bineînţeles, minunata întrebare – “De ce te-am angaja pe tine?”. De obicei aceasta este întrebarea finală, şi contează mult nu doar răspunsul la întrebare, ce şi modul în care reacţionezi şi răspunzi. Uite câteva răspunsuri care ar putea să te ajute să laşi o impresie bună.

1. Calm şi entuziast explică din nou calificările tale. Este important să răspunzi succint, clar şi convingător la această întrebare. Fi sigur pe tine şi enumeră 3 calificări principale pe care le ai care sunt potrivite pentru jobul pentru care aplici. Spune-le ceea ce vor să audă.

2. Pune accent pe abilităţile personale şi sociale. Managerii sunt foarte interesaţi de abilităţile tale de leadership, cunoştinţe, să fi colaborativ şi să şti să lucrezi în echipă. Bineînţeles că este foarte important să le arăţi că eşti o persoană pasionată de ceea ce faci.

3. Fă-i să se simtă importanţi.

În concluzie, lasă o impresie bună la interviu, arată-le toate plusurile tale, toate lucrurile pe care le poţi oferi, astfel încât întrebarea “De ce te-am angaja pe tine” să nu mai aibe mare relevanţă.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 63