De ce un turc de 95 de ani arata si traieste ca la 45 de ani

metode-de-intinerire-1024x1024
Zici ca are 45 de ani, pe cand el este in varsta de 95 de ani. 
„Ma simt ca la 25 de ani”, spune Kazım Gürbüz intr-un interviu.
Pentru acest barbat, viata incepe la 65 de ani. Zici ca a descoperit reteta sanatatii vesnice, insa el a folosit doar niste metode de intinerire foarte simple.

Dupa parerea acestui barbat din Turcia, oamenii pot trai pana la 130 de ani, intr-o forma fizica buna si cu un organism activ.
Zice ca el este hotarat sa depaseasca aceasta varsta. Nici nu i-ar fi foarte greu, caci deja are 95 de ani si arata de doar 45-50 de ani. Cum este posibil? Cu un stil de viata sanatos.

metode-de-intinerire-17092015-770x470

Barbatul de origine turca a spus ca aspectul sau tanar se datoreaza faptului ca si-a mentinut flexibilitatea trupului prin exercitii si consumul de superalimente, precum masline si miere. El recomanda ca fasolea, ardeii, piperul, supele simple si ceaiurile din plante sa nu lipseasca din alimentatia zilnica. Kazım Gürbüz spune ca evita carnea, caci gaseste proteine in alte alimente.

Gürbüz si-a rupt spatele cand avea 41 de ani si a ramas paralizat. Nu s-a dat batut si a incercat sa repare vertebrele afectate prin exercitiu. Spune ca a facut 63 de experimente pe el insusi, la care le-au ajutat prietenii, iar dupa 9 luni a reusit sa mearga din nou.

metode-de-intinerire-4-1024x1024

Una dintre aceste metode de intinerire folosite de barbat este yoga, pe care o practica de ani de zil. El poate sta in pozitia „nod” mai bine de 48 de ore si isi poate tine resperatia timp de 4-5 minute. Yoga il ajuta si la imbunatatirea vietii sexuale, iar barbatul de 95 de ani poate avea intre 3 si 5 orgasme pe zi.

Barbatul de 95 de ani care arata de 45 de ani spune ca echilibrul se gaseste doar in minte – el zice ca toti oamenii au puterea sa traiasca astfel, dar trebuie doar sa aiba grija de corpurile lor.

Sursa foto: worldtruth.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 15