DE DIMINEATA

trick-yourself-becoming-morning-personObisnuieşte-te să te trezeşti de dimineaţă

 Se spune că cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge. Această zicală este foarte adevărată, deoarece studiile arată că oamenii de succes se trezesc de dimineaţă.

            Nu este uşor să te obisnuieşti să fi o persoană matinală, deoarece specialiştii spun că este genetic dacă eşti o persoană matinală sau nu.

Mai jos veţi găsi câteva sfaturi care să va ajute să vă treziţi dimineaţa.

  1. Făţi un program de dimineaţă şi nu te abate de la el. Mănâncă, fă mişcare şi crează-ţi această rutină sănătoasă de dimineaţă. Este important pentru a nu îţi deregla rutina să te trezeşti dimineaţa şi în weekend sau când te culci târziu.
  2. Foloseşte alarme inteligente.  Poţi să foloseşti pe telefon aplicaţii care îţi solicită să rezolvi probleme de matematică de exemplu pentru a se opri, determinând creierul tău să se trezească.
  3. Lasă lumina să pătrundă în cameră. Fie că este naturală sau artificială, lumina îi transmite creierului şi corpului să se trezească.
  4. Fă mişcare. Specialiştii spun că mişcarea de dimineaţă este cea mai sănătoasă. Scade presiunea arterială, reduce stresul şi anxietatea şi te ajută să dormi noaptea mai bine.
  5. Manâncă mâncare bogată în proteine.
  6. Evită nevoia de a aţipi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2