De frica falimentului, RCS&RDS intra pe energie si tvgeneral, in curand poate si pe apa curenta -:)

Snapshot 2015-04-29 15-04-42

De frica falimentului, RCS&RDS intra pe energie si tvgeneral, in curand poate si pe apa curenta -:) (opinie)

In ultima vreme despre RCS & RDS presa tot lauda intentia acestora ca deja sunt un “gigant” pe piata energiei si ca vor livra propriilor clienti si curent electric. Adica pe linga TV, internet mobil si fix, telefon mobil si fix, le vor da clientilor si curent, asta insemnind ca daca nu-ti platesti factura ti se taie si curentul-:) pe linga tv, net, tf.

Cu alte cuvinte, daca in Oradea au castigat licitatia pentru 200 de km de canalizatie, adica sa duca toate cablurile in subteran si-au zis, ia sa livram si noi curent-ca in gluma aceea ca daca vreau un litru de lapte, in loc sa merg la ABC sa-l cumpar, mai bine imi iau o vaca.

Evident ca daca ceva scartie intr-o afacere, cauti sa o perfectionezi, alternativele colaterale fiind ultimele, ori la firma oradeanului discret, Zoltan Teszari, lucrurile judecate la rece nu stau chiar asa de roz.

Cu un patrimoniu fragil de circa un miliard de euro, si cu o datorie de 0, 9 mld de euro, scadenta in urmatoarele luni, cu pierderi pe 2013, si un incert 2014, desigur ca zvarcoleala cautarii de solutii in alta parte este plauzibila, doar pentru managementul companiei dar nu si pentru expiermentatii in arta depasirii riscurilor. Acestia din urma s-ar concentra mult mai mult pe calitatea serviciilor si de comunicare cu clientul castigat deja, servicii care nici la jumatatea calitativa a celorlalti jucatori de pe piata nu se afla. Sau, de ce nu, poate la a vinde afacerea, asa cum de cateva luni se comenteaza despre dorinta ORANGE sau VODAFONE de a cumpara un operator de cablu pentru accesul la fixuri( tf&net).

 

Daca la acestea mai adaugam si un concept gresit, ca daca ai stadion poti fi campion la fotbal, gasim cu atat mai putin justificata intrarea pe o nisa a televiziunii generaliste, decat numai in conditiile in care s-ar lua ceva de-a gata, cum se zvoneste de altfel , despre preluarea PRO TV si ACASA TV.

Probabil ca si in Romania se va vorbi despre monopol in audiovizual si/sau servicii complementare, cum deja in UE, autoritatile se tem de asa ceva ca si dracu’ de tamaie.

Dar pina atunci sa zambim, viata e frumoasa, nu?!….

————————————————————————————————————————————-

regular_smile….om vedea cum ii va fi norocu’ lui Zoli cu RDS RCS…..

Un tip cu abonament full RCSRDS, se trezeşte dimineaţa, ia ziarul de la uşă, se uită pe numerele de la loto şi vede că i-au ieşit toate cele şase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audienţă la şef şi îl anunţă cu satisfacţie că demisionează.

Şeful spune că e alegerea lui, îi mulţumeşte pentru cei peste 20 de ani lucraţi în firmă şi îi dă un bonus de despărţire de 200.000 de euro.

Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanţa BMW şi cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.

Cînd să dea banii, este anunţat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primeşte maşina gratis.
– Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas şi cu cei 200.000 de euro şi are şi BMW nou nouţ.

Trece pe la loto, ridică milioanele şi pleacă acasă.

Stă pe terasă, la o bere şi o vede pe soţia sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră şi o calcă.

– Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!

——————————————————————————————————————————————

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 90 =