De la 1 august parcarea supraetajata nu mai este ‘moca’, va fi cu plata

securedownload-1

Consiliul Local Oradea a aprobat în ședința din zilele trecute, tarifele pentru parcarea supraetajată din zona clădirii Tribunalului Bihor. Tariful orar de parcare va fi de 1,5 lei, iar un abonament pentru o lună va costa 130 lei pentru oricine parcheaza in cladirea supraetajata, mai putin, pentru cei care lucreaza in instituțiile din zona Parcului Traian, care va fi de 100 lei lunar.

Ritli Ladislau (UDMR) a cerut ca în Regulamentul de utilizare să fie trecute foarte clar  numele străzilor  pentru a clarifica conceptul de riverani și să nu fie doar mențiunea cu „riveranii cu domiciliul până la 100 m”.

Grupul de utilizatori “riverani” potențiali ai parcării supraetajate sunt cei de pe străzile Schubert, Dima, Republicii-spatiul de la finalul pietonalului), si o parte din Parcul Traian dar si unii posesori de garaje demolabile. Nemultumitul Ritli, nu a declarat inchis subiectul care  rămâne deschis pana la desfiintarea garajelor construite ilegal in zona parcarii si care vor creea noi cereri..  Pentru cei interesati aveti lista aprobata aici:pct.%2079

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile…..O blonda-si gaseste masina din parcare cu portiera infundata,deformata. Un trecator “binevoitor” o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana cand portiera revine la forma initiala. Blonda nu sta mult pe ganduri si incepe sa sufle.
In timp ce era in plina activitate, o alta blonda apare:
– Ce faci draga?
– Pai uite suflu ca sa indept portiera.
– Vai draga, da’ fraiera mai esti ! N-o sa reusesti niciodata !
– De ce?
– Pai nu vezi c-ai ferestrele deschise!

——————————————————————————————————————————————–

BONUSUL DE JOI

 

Doi tipi se bat intr-o parcare pe viata si pe moarte.
Un copil sta si stiga: TATA!! TATAAA!!
Vine un politist si intreaba:
– Care e taica-tau?
– Nu stiu, ca de-asta sa bat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3