de la carti la carne

Butcher

Carne în loc de cărți?
La o săptămână după preluarea grupului de publishing Weltbild, de către investitorul financiar de la Munchen, Paragon, aceștia se gândesc deja la următoarea achiziție.

La doar o săptămână după preluarea grupului de publishing Weltbild, Paragon Partners a dezvăluit pentru Süddeutsche Zeitung următoarea achiziție. Investitorul financiar cu sediul la Munchen dorește să preia, conform unor informații ce provin din cercuri apropiate comerțului cu alimente, compania olandeză Vion Food ce are un sediu și în Germania la Landberg am Lech.

Aceasta include producerea de cârnați, suncă fiartă, chips-uri, burgeri și produse vegetariene. Vion a fost prezentă în acest domeniu în Germania în aproape 50 de locații, inclusiv Munchen, Ingolstadt, Chemnitz, Hammelburg și Traunstein și continuă cu cei 1700 de anagajați ai săi să întregistreze anual o cifră de afaceri între 400 și 500 de milioane de euro.

Achiziția este de așteptat să fie anunțată oficial în următoarea zi de luni. Sfârșitul săptămânii aduce pentru Vion Food cei mai importanți clienți, marile lanțuri de supermarketuri și discounteri din landuri. Un purtător de cuvânt pentru Vion a declarat duminică că în procesul final nu vor avea nici un rol speculațiile. De asemenea, Paragon nu a dorit să comenteze informațiile.

Investitorul financiar cu sediul la Munchen vrea să facă afaceri cu carne și mezeluri, și vrea aparent să continue să le vândă sub brandul  Lutz. Compania sacrifică anual în Germania aproximativ 900.000 de vite și este, prin urmare, numărul doi din industria cărnii în această regiune. De asemenea, Vion mai deține peste 10 milioane de porci.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/finanzinvestor-paragon-fleisch-statt-buecher-1.1968694

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 29