De la pantofar la miliardar, a murit Deichmann-la sfârșitul vieții mele, Dumnezeu nu mă va întreba câți pantofi am vândut

deich

Sa invatam si sa luam aminte….a murit Heinz-Horst Deichmann
De la pantofar la miliardar. O companie trebuie să servească oamenii, spunea odată Heinz-Horst Deichmann. El a condus compania sa construită aproape de la zero în cel mai mare retailer de încălțăminte din Europa, inclusiv Romania si in Oradea noastra.. Dar în memoria oamenilor antreprenorul va rămâne și datorită credințelor sale.

Heinz-Horst Deichmann a făcut dintr-un mic atelier de pantofi din Essen cel mai mare retailer de pantofi și încălțăminte din Europa. Fiecare a cincea pereche de pantofi ce se vinde în Germania, provine potrivit informațiilor de la antreprenori dintr-un depozit al Deichmann. Dar pentru antreprenorul credincios ce a decedat săptămâna trecută joi la vârsta de 88 de ani succesul în afaceri nu a fost niciodată un scop în sine. La sfârșitul vieții mele, Dumnezeu nu mă va întreba câți pantofi am vândut. El va dori să știe dacă am trăit creștinește, a spus antreprenorul în cadrul unui interviu.

Astfel că pentru antreprenorul născut la 30 septembrie 1926 în Essen în districtul de muncitori Borbeck, în afară de succesul în afaceri credința și ajutorarea celorlalți a mai jucat un rol foarte important. Cu banii ce i-a făcut din imperiul său vânzător de pantofi, acesta a lucrat aproape în același timp la misiunea Wordundtat, ce deservește școli și spitale din India și Tanzania și sprijină 200.000 de oameni din întreaga lume. De asemenea, fundația este activă în Germania pentru îngrijirea copiilor defavorizați.

Deichmann a declarat pentru o agenție de presă în urmă cu câțiva ani că nu știe nici măcar el exact câte milioane de euro a donat din propriul buzunar pentru ca alții să poată avea o șansă.
Anual suma se ridică undeva la 5 milioane de euro. Dar poate ajunge spre exemplu și la 10 milioane, dacă circumstanțele și proiectele aflate în desfășurare o impun.

—————————————————————————————————————————————————

regular_smile……- Iubitule, suntem de doi ani impreuna!

Nu exista “TU” sau “EU”, exista doar “NOI”!

– Adica vrei sa zici ca “NOI” am cheltuit 700 de lei pe o pereche de pantofi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =