DE NEOPRIT

3008923-inline-slide-3-can-taking-lunch-make-you-more-productiveNimic nu îi opreşte

O furtună de zăpadă poate să încurce foarte tare cursul normal al unei zile. Zilele acestea în New York sunt 9 grade şi bat rafale reci de vânt puternic. Autobuzele au întarzieri, întâlniri şi zboruri au fost amânate, iar la metrou este o aglomeraţie infernală.

Dar pentru unele persoane, cum este directorul general şi preşedintele de la Guardian Life Insurance Company, Deanna Mulligan, o astfel de furtună poate fi benefică.

Ca multe alte companii de pe Wall Street, Guardian a fost grav afectat de uraganul Sandy din 2012, birourile distruse neputând fi folosite aproape un an după acest dezastru. Furtuna i-a forţat să se mute într-un sediu neconvenţional în Jersey City, mulţi angajaţi fiind nevoiţi să lucreze de acasă sau din cafenele.

Chiar dacă majoritatea directorilor spun ca munca de acasă este ineficientă şi necalitativă, Mulligan a descoperit că flexibilitatea de care dispuneau angajaţii a crescut productivitatea angajaţilor, nu mai pierdeau timp cu deplasarea la locul de muncă. De asemenea a crescut şi gradul de colaborare dintre ei, în momentul în care se întâlneau la birou. Feedback-ul pe care l-au primit de la clienţi a fost unul pozitiv pentru mai multe arii.

Concluzia pe care a tras-o Deanna Mulligan din această experienţă este că poate angajaţii noştrii nu au nevoie de atâta management pe cât credem noi că este nevoie din partea noastră.

 

 

 

Sursa : http://www.businessinsider.com/snowstorm-makes-you-more-productive-2014-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 + = 88