De parca nu era de ajuns scandalul VW iata ca si fiica lui Paul Walker dă în judecată Porsche

porsche

Fiica lui Paul Walker dă în judecată Porsche

Meadow Walker acuză Porsche de faptul că ar fi avut o vină în moartea tatălui ei. Aceasta acuzaă compania producătoare a automobilului de o serie de erori în dezvoltare, acestea fiind conectate direct de moartea tatălui ei și este dispusă să meargă în fața instanței.

Fiica lui Paul Walker, Meadow, este convinsă de faptul că tatăl ei ar putea fi astăzi încă în viață. Cauza morții ghinionistului actor nu ar fi fost stilul agresiv de condus, ci o greșeală în construcția automobilului Porsche Carrera GT. Iar acuzația împotriva Porsche este că această eroare ar fi condus la blocarea lui Walker în interiorul automobilului după producerea accidentului, facând ca acesta să fie ars de viu.

Fiica în vârstă de 16 ani a actorului a dat în judecată compania producătoare a mașinii sub acuzația de omucidere. În dosar se precizează faptul că fără acest defect uriaș din Porsche Carrera GT, Paul Walker ar mai fi fost astăzi în viață. Porsche AG ar fi știut că au existat și în trecut probleme cu “Instabilitatea și mecanismele de control”. Asta citează portalul american de scandal, “Tmz.com” din dosarul procesului.

După cum se arată în documente, mașina rula mult mai lent decât s-a notat inițial de către poliție și anume 101-114 km/h în loc de 150km/h, atunci când șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă. Potrivit acuzațiilor, un sistem eficient de stabilizare ar fi prevenit accidentul.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Paul-Walkers-Tochter-verklagt-Porsche-article16034231.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 10