De pe podea direct în burger

30212790

De pe podea direct în burger
O fabrică din Shanghai ar fi furnizat lanțurilor fast-food McDonalds și KFC carne stricată. Cele două companii au oprit imediat utilizarea acesteia. McDonalds Germania ia poziție.

Deoarece procesa carne cu termen de valabilitate expirat, în Shanghai a fost închisă o fabrică aparținând producătorului de produse alimentare din SUA, OSI Group. Produsele au fost expediate către lanțuri de restaurante, precum McDonalds și KFC, au declarat autoritățile. Imaginile de televiziune au arătat, printre altele, cum procesau angajații din fabrică carne luată direct de pe podea.

Potrivit analistului de televiziune din Shanghai, angajații procesau în fabrică carne cu termen de valabilitate expirat și au indus în mod deliberat în eroare controlorii de calitate și compania McDonalds. Autoritatea de supraveghere a produselor alimentare din Shanghai a raportat că a închis duminică fabrica, iar mărfurile au fost închise în condiții de siguranță. În consecință, poliția a început investigațiile și a amenințat că va recurge la sancțiuni dure.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Fabrik-liefert-Gammelfleisch-an-McDonalds-article13265166.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5