DE SFANTUL LADISLAU

800px-Biserica_St._Ladislau_OradeaDE SFANTUL LADISLAU

Municipalitatea orădeană e deschisă spre colaborarea cu Asociația Sf. Ladislau în vederea organizării manifestărilor dedicate Regelui Ladislau, întemeietorul  Oradiei (BISERICA SF LADISLAU). Miercuri, 26 februarie, în cadrul conferinței de presă în care au fost prezentate, acțiunile  pe care Primăria le susține, viceprimarul Ovidiu Mureșan a menționat și numele Zilelor Sf. Ladislau, care a spus :

“Acestea vor fi organizate pentru a doua oară, în 2014, iar administrația locală ar putea trece manifestarea pe lista celor care vor beneficia de finanțare de la bugetul local. Primăria Oradea ar putea contribui cu până la 25% din banii necesari.”
Manifestarea destinata publicului larg a fost găzduita de Parcul Bălcescu in 2013,loc in care se va desfasura si in acest an, în ultimul weekend din luna iunie.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……………despre alt sfant…..Bula si alti trei indivizi au ajuns in rai. Acolo se intalnescu cu Sf Petru. Asta zice:
– Ba care a avut cea mai misto moarte ii dau viata inapoi.
Bula spune:
– Era noapte, veneam de la servici, si aveam chef sa-mi iubesc  nevasta, dar cand am intrat in casa, proasta era goala in pat. Stiam ca ma insela, am cautat pestre tot dupa idiot, am vazut in sfarsit niste maini care se tineau de pervaz, si atunci am luat frigidru si i l-am aruncat in cap, dar imi agatasem puloverul si am cazut si eu.
Al doilea:
– era tot noapte, lucram pe schele cand deodata am alunecat si am cazut, noroc ca m-am apucat de un pervaz, dar dupa aceea un idiot mi-a aruncat un frigider in cap, dracu sa-l ia.
Al treilea spune:
– Era o seara, eram cu amanta cand am auzit ca vine handicapatu de sot, si m-am ascuns intr-un frigider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 79