DE ZIUA EUROPEI

4CPlaque CPSz-Teodora Vlaicu (Romania) - Kurtos Delight_Kurtos delicios copy

Vernisaj dedicat Zilei Europei

Galeria “Euro Foto Art” din Oradea va găzdui, începând cu data de 09 mai 2014, o expoziţie: Salonul Internaţional “Eurofotoart” 2014. Expoziţia internatională cuprinde 99 de fotografii alb-negru şi color, acceptate şi premiate de juriul international format din cei mai reputaţi artişti fotografi din Europa. Pentru ultima ediţie a Salonului Internaţional au fost expediate 2429 de imagini fotografiate în „Bătrânul Continent” de artişti fotografi din 21 de ţări europene, respectiv din SUA, China, Emiratele Arabe Unite, India şi Bangaldesh, din care au fost acceptate doar cele mai valoroase 99 de imagini.

Vernisajul şi înmânarea festivă a premiilor Salonului va avea loc vineri, 09 mai 2014, la ora 12:00, în Galeria “Euro Foto Art” din Oradea, la care organizatorii ii invită să ia parte pe toţi iubitorii artei fotografice. Gazda evenimentului va fi senatoarea Rozália Bíró, iar lucrările vor fi prezentate de artistul fotograf Claudiu Szabó EFIAP, vicepreşedintele Clubului Fotografic “Nufărul” din Oradea. Prezentarea listei premiaţilor şi înmânarea premiilor vor fi făcute de către artistul fotograf Gheorghe Talpoş, consilierul Asociaţiei “Euro Foto Art” din Oradea.
Noua expoziţie dedicată Zilei Europei va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 28 mai 2014, în zilele lucrătoare, între orele 08:00 – 19:00, intrarea fiind gratuită.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 75