Decesul brusc al sotului sefei de la Facebook

Dave Goldberg, chief executive of SurveyMonkey, speaks during Reuters Global Technology Summit in San Francisco, in this June 18, 2013, file photo. SurveyMonkey CEO and husband of Facebook Chief Operating Officer Sheryl Sandberg, Dave Goldberg, died unexpectedly on Friday night, his brother Robert wrote in a Facebook post on May 2, 2015. REUTERS/Stephen Lam/Files

Decesul brusc al sotului sefei de la Facebook

Antreprenorul american Dave Goldberg a decedat în mod surprinzător. El a fost căsătorit cu șefa Facebook Shweryl Sandberg și acesta a avut o mare contribuție la succesul lor.

Dave Goldberg, soțul administratoarei de la Facebook, Sheryl Sandberg, a murit. Șeful institutului de cercetări online SurveyMonkey a murit vineri seara, comunică compania și familia dânsului. Goldberg avea nu mai mult de 47 de ani. Nici compania, dar nici familia nu au oferit detalii despre cauza decesului.

CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg a declarat pentru New York Times că Goldberg a murit în timpul unei vacanțe cu soția sa într-o țară străină. E Facebook, Zuckerberg a scris că persoana decedată a fost “un om mare”. De asemenea, că transmite “gândurile și rugăciunile sale către Sheryl și familia sa”.

Compania cu sediul în California, SurveyMonkey a plătit un tribut bărbatului ce a fost șeful companiei, spunând despre acesta că era plin de compasiune, prietenie și era înzestrat cu o inimă caldă. Fratele lui Goldberg a încurajat prietenii și familia îndurerată și și-a postat pe Facebook amintiri cu cel decedat.

În cartea ei, numită “Lean It” Sheryl Sandberg a subliniat cât de mare a fost contribuția lui Goldberg la cariera sa. Ambii s-au căsătorit în anul 2004 și au împărtășit creșterea celor doi copii.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/dave-goldberg-mann-von-facebook-chefin-gestorben-a-1031793.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 10 =