Decizie NEfavorabilă pentru fraţii Micula din partea unui tribunal din Belgia

spanioli

“În urma sentinţei pronunţate în data de 25 ianuarie 2016, contestaţia executorie depusă de ROMATSA la Tribunalul de Primă Instanţă din Bruxelles împotriva executării silite instituite de fraţii Micula a fost admisă.

Instanţele belgiene au dat câştig de cauză ROMATSA la contestaţia depusă de regie împotriva executării silite a banilor datoraţi acesteia, de către EUROCONTROL, în urma procesului fraţilor Micula cu statul român”, se arată într-un comunicat al ROMATSA – Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian.

În urma procesului dintre fraţii Micula şi statul român a existat un act de executare silită din partea EUROCONTROL spre ROMATSA transmis de către un executor judecătoresc asupra fondurilor cuvenite regiei.

În anul 2013, Fraţii Ioan şi Viorel Micula au caştigat la Curtea de Arbitraj de la Washington, un proces împotriva statului roman . Cei doi proprietari ai European Food au susţinut cu tărie faptul că statul român nu şi-a respectat angajamentele referitoare la protecţia reciprocă a investiţiilor cuprinse în acordul bilateral dintre Suedia şi România, semnat în 2002.

http://www.mediafax.ro/social/un-tribunal-din-belgia-opreste-executarea-silita-a-veniturilor-romatsa-de-catre-fratii-micula-hotararea-este-executorie-14993857

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 15