DEDICA,PARCARE,GLUME

12DEDICATIA ROGERIUS

PIATA ROGERIUS din Oradea se va moderniza in 2014 cu 23 de mil lei,de catre Trustul de Instalaţii Montaj şi Construcţii Cluj (TIMC).Iata ce spune reprezentantul primariei despre castigator si pierzator: “TIMC Cluj a câştigat licitaţia de pe locul secund, după ce oferta concurentă, depusă de asocierea reprezentată de Construcţii Bihor care a cerut pe lucrare puţin sub preţul competitorilor, adică 22,5 milioane lei, a fost declarată neconformă. Asocierea de firme care a avut cel mai bun preţ nu a îndeplinit criteriile de calificare. În caietul de sarcini a fost prevăzută o condiţie care impunea ca ofertantul să aibă o experinţă similară în montarea unei pompe de căldură de minim 390 kw, iar lucrarea prezentată de ei avea prevăzută o pompă de căldură mai mică”.

O mai veche meteahna a personalizarii excesive in caietele de licitatii este continua problema a suspiciunii licitatiilor dedicate.Oare in curand vom vedea in aceste caietede sarcini prevederi referitoare la culoarea ochilor managerului castigator??????????????. Dvs ce ziceti?

 

PARCAREA AMANATA

Firma Construcții Bihor, si municipalitatea au fost de acord să amâne data de finalizare a clădirii multifuncționale de pe str. Schibert din Oradea, acolo unde va funcționa prima parcare supraetajată a orașului, deoarece conform Liviu Andrica,director ADP, investiția trebuie finalizată cel târziu în 30 aprilie 2014. Șeful ADP (instituție care gestionează șantierul) spune că constructorul a cerut această amânare invocând condiții meteo, dar și imposibilitatea de a lucra în ritmul scontat din cauza aglomerării prea mari a zonei mai ales din momentul în care a demarat și reabilitarea clădirii Tribunalului. Andrica spune că în parcarea din locul fostului Spital de Boli Infecțioase vor putea staționa 457 de mașini, imobilul urmând să găzduiască și birouri pe o suprafață de 1.000 mp. Investiția se ridică la valoarea de 16.739.984 lei, finanțarea făcându-se prin credit furnizor.

ORADEA GLUMEATA

Anual Reader’s Digest, face sondaje inedite.In acest an Oradea ocupă locul 1 la  urbea cu cei mai glumeți locuitori! Spiritul multietnic și multiconfesional al municipiului și-a pus amprenta și pe gradul de haz pe care îl poate avea un cetățean de aici. Sondajul a fost făcut în februarie 2013, în 7 orașe din România. Modalitatea: cei chestionați au fost puși să spună un banc, fiind acordat câte un punct pentru fiecare persoană care a acceptat provocarea. Au putut fi acumulate cel mult 30 de puncte/oraș. Oradea a reușit această performanță, surclasând Timisoara (17 p.), Craiova (10 p.), Brașovul (10 p.), Bucureștiul (9 p) și Sibiul (8 p.). Ultimii sunt cei din Iași, care nu au reușit să adune decât 6 puncte în cadrul acestui sondaj de opinie.

————————————————————————————————————————————————————————————-

 Smile01-1dg3fzc ….din glume oradene…

Cum spune un surdomut că s-a născut în România?
– Se ia cu mâinile de păr!!

One thought on “DEDICA,PARCARE,GLUME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 21