Delfast Bike oferă 380 de km autonomie-video

V-ati trezit vreodata cu frica de a rămâne fără curent pe o bicicletă electrică? Sau să simțiți că autonomia limitată vă oprește din cumpărarea unei astfel de biciclete? Ei bine, se pare că vremurile se schimbă. Bateriile și autonomia sunt de așteptat să crească dramatic în următorii câțiva ani și nicăieri nu se vede mai bine asta decât în cazul Delfast Bike, care are o autonomie oficială de 380 de km care ar trebui să fie suficientă pentru a ajunge oriunde.

Delfast este o companie de curierat cu sediul la Kiev, Ucraina, specializată în livrarea de produse achiziționate online. Sarcina lor de a găsi vehiculul perfect pentru livrare care să fie utilizat în operațiunile lor i-a determinat să experimenteze cu biciclete electrice și în cele din urmă să construiască propriul lor model. Au fost atât de mulțumiți de performanța lor încât au apelat la crowdfunding pe site-ul Kickstarter pentru a demara producția în masă, cu un preț situat între 2500 și 3900 de dolari.

Deci cum au reușit cei de la Delfast să atingă această autonomie enormă? În principiu, prin echiparea unei baterii uriașe. Unde bicicletele electrice standard au baterii din gama 300-1000Wh, Delfast 48V are o baterie de 3072Wh ascunsă în centrul cadrului. O astfel de baterie este într-adevăr suficientă pentru presupusa autonomie de 380 de kilometri. Chiar dacă nu te duce foarte departe, este mai mult decât oferă orice concurent.

Vă puteți uita la bicicletă și vă veți gândi că arată mai degrabă ca o motocicletă și nu ca o bicicletă. Cu siguranță există pe internet destule filmări cu această bicicletă în acțiune, care bineînțeles că oferă un suport foarte bun la pedalare și o viteză maximă de 55 km/h. Delfast ne-a spus că bicicleta va fi de asemenea configurată pentru a îndeplini atât cerințele americane, cât și cele europene. De asemenea, ei au planuri pentru a o vinde în UK, iar ea este rezultatul unei campanii Kickstarter încheiate cu succes. Au sugerat de asemenea că ar putea fi înmatriculată ca și motocicletă în Marea Britanie, iar atunci poate fi utilizată în modul fără limite, cu toate că, pentru ca acest lucru să se petreacă, ar fi necesară aprobarea autorităților.

http://ebiketips.road.cc/content/news/delfast-bike-offers-236-mile-range-on-a-single-charge-671

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8