Dell devine primul producător de PC-uri care va face un parteneriat cu Meta pe realitatea augmentata


Folosind conferința tehnologică CES din Las Vegas ca și punct de lansare, Dell a anunțat că va face un parteneriat cu Meta Company pentru a oferi echipamente de realitate augmentată către clienții business.

Afacerea face ca Dell să fie primul producător de PC-uri care să ofere o cască AR (Augmented Reality) de la Meta. În timp ce Dell nu a dorit să dezvăluie despre ce cască va fi vorba, Meta oferă în prezent Meta 2 ca și pachet de dezvoltare.

Din studiile analiștilor, AR urmează să fie o forță extraordinar de puternică în industrie în general, ne putem imagina deja muncitori sezonieri care lucrează la transmiterea de abilități de vânzare unor ucenici, din comfortul unui birou încălzit, în timp ce vede exact ceea ce vede și persoana aflată în curs de pregătire, subliniind zonele în care este nevoie de atenție și oferind sfaturi pentru a compensa, spune Gary Radburn, directorul departamentului Dell pentru virtualizare a stațiilor de lucru și pentru realitate virtuală comercială, precum și realitate augmentată.

Parteneriatul face parte din programul de parteneriat în tehnologie implementat de cei de la Dell, care permite companiilor de hardware și software să testeze produsele lor pe platformele marca Dell. Meta spoziționează platforma Meta 2 ca o modalitate de a transforma biroul modern în experiențe imersive. Prin unghiurile sale largi de vizualizare și mediul interactiv de operare, ecranele montate pe cap ar putea deservi pe viitor cel mai bun înlocuitor pentru monitoarele desktop.

https://meta.reality.news/news/dell-becomes-first-pc-maker-partner-with-meta-offer-augmented-reality-headsets-0182084/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1